Competities

Geen resultaten
Clubs

Geen resultaten
Artikelen

Geen resultaten
Zoeken..

RUIM 27 UNITS WINST IN APRIL 2024 | Bekijk hier de resultaten van DailyOdds in April 2024!

In april 2024 besloot DailyOdds om het helemaal anders te gaan doen. Wij zijn positief verrast met de steun van onze community en willen hen van de beste tips in de komende maanden blijven verzorgen. Deze maand maakten de Expert Tippers van DailyOdds in totaal ruim 27 units winst!

Resultaten Expert Tips April 2024

In april 2024 besloot DailyOdds om het helemaal anders te gaan doen. Vanaf heden wordt er gewerkt met abbonementen, waarbij de rubrieken achter gesloten deuren te volgen zijn. Daarnaast worden de Expert Tips nu onderverdeeld in een exclusieve en gratis tipgroep.

De leden van de DailyOdds Expert Tips VIP profiteerden in april van 25.30 units winst met een rendement van 8.55%. In totaal tipten de experts 231 weddenschappen met een totale inzet van 295.75 units, waar we dus 321.05 units van wisten te maken. 

Speelde je met een bankroll van €10 per unit? Dan maakte je deze maand €253 winst!

Wij begonnen in Mei 2022 met ons Expert Tips Channel en maakten tot op de dag van vandaag maar liefst 945.35 units winst.

Speelde je al deze tijd mee met een bankroll van €10 per unit? Dan maakte je door ons €9453,50 winst!

article image
article image

Arda Güler Scoort | 10 odd

Dit was één van de meest succesvolle weddenschappen in onze Expert Tips groep. Expert Tipper Daan zag dat Arda Güler op vrijdag 26 mei in de basis mocht starten, waarbij een doelpunt van hem maar liefst 10x je inzet opleverde. Hij koos ervoor om uit bij Real Sociedad een halve unit op de Turkse superster in te zetten, waarbij Güler ons in de 29ste minuut liet juichen. De leden van de DailyOdds Expert Tips VIP konden hierdoor 4.50 units aan hun bankroll toevoegen.

article image

Resultaten Rubrieken van April 2024

Vanaf april 2024 zal DailyOdds ook iedere maand de resultaten van onze rubrieken transparant presenteren. De rubrieken zijn ideaal voor de recreatieve spelers, die weddenschappen voor dezelfde dag willen plaatsen. Wij geven deze spelers de beste tips voor de wedstrijden van deze dag, waarbij een aantal van onze rubrieken op vaste basis terugkomen. De meest voorkomende rubrieken zijn de Daily Double, Superstreaks, Challenge Trein en Odd van de Dag.

Deze maand maakten we in totaal 2.25 units winst, waarbij er van alles voorbij gekomen is. De 'overige' weddenschappen deden het deze maand erg goed, waar Live Tips, darts bets en andere getipte de weddenschappen onder vallen.

De resultaten van de Daily Double vielen iets wat tegen, waardoor we halverwege de maand besloten hebben om standaard 1 unit, in plaats van 2 units te tippen. Deze strategie zullen we ook meenemen naar de Daily Doubles in Mei.

article image

De DailyOdds VIP Community

Afsluitend willen wij in dit artikel nog aandacht besteden aan onze nieuwe VIP Community. De leden die een VIP abbonement van DailyOdds afsluiten mogen toetreden aan onze exclusieve community, waar allerlei exclusieve weddenschappen gedeeld worden. Hierbij kun je denken aan live bets, treinen, schoten en nog veel meer andere weddenschappen. De weddenschappen variëren tussen verschillende sporten en tijdstippen, maar kent verder geen limiet. Onze VIP leden helpen elkaar hier om de maximale ervaring uit hun VIP abbonement te behalen.

Onze Expert Tippers sturen uiteraard ook hier verschillende lijstjes en ingevingen op het gebied van sportweddenschappen. Expert Tipper VP gaf in deze VIP Community verschillende winstgevende bets, waarbij onderstaande zeker het opnoemen waard zijn. De onderstaande vijf weddenschappen vielen allemaal, met odds vanaf 4.75 keer je inzet!

VIP-Community Live Exclusives 
Eredivisie schoten weekbet 23.88
Hakan Calhanoglu scoort 4.80
Cyriel Dessers scoort 4.75
Georges Mikautadze next goal 8.00
Sam Lammers scoort 4e doelpunt 8.50

Geschreven door: YoramDO
Recente artikelen
flag for DO
13:00
Resultaten logo

RUIM 27 UNITS WINST IN APRIL 2024 | Bekijk hier de resultaten van DailyOdds in April 2024!

Resultaten
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

Topscorer Champions League doet het opnieuw! Tot 4.10 keer je inzet!

WEDTIPS
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

De Koninklijke zet eerste stap richting nieuwe Champions League-finale! Tot 5.00 keer je inzet!

WEDTIPS